مقاله بررسی اثر باکتریوفاژها بر باکتري هاي لاکتوباسیلوس دلبروکی در تولید فرآوردههاي تخمیري شیر|بهترین وب سایت کتاب،مقاله-limited-integrator

مقاله بررسی اثر باکتریوفاژها بر باکتري هاي لاکتوباسیلوس دلبروکی در تولید فرآوردههاي تخمیري شیر

دانلود بهترین فایل مقاله بررسی اثر باکتریوفاژها بر باکتري هاي لاکتوباسیلوس دلبروکی در تولید فرآوردههاي تخمیري شیر
برای دانلود فایل بر روی دکمه زیر کلیک کنید

دریافت فایل
مقاله بررسی اثر باکتریوفاژها بر باکتري هاي لاکتوباسیلوس دلبروکی در تولید فرآوردههاي تخمیري شیر

مقاله-بررسی-اثر-باکتریوفاژها-بر-باکتري-هاي-لاکتوباسیلوس-دلبروکی-در-تولید-فرآوردههاي-تخمیري-شیر

دانلود مقاله بررسی اثر باکتریوفاژها بر باکتري هاي لاکتوباسیلوس دلبروکی در تولید فرآوردههاي تخمیري شیر در 11 صفحه در قالب word و قابل ویرایش:

========================================================
تمامی فایل های سیستم، توسط کاربران آن آپلود می شود. اگر در فایلی تخلفی مشاهده کردید و یا مالک پروژه ای بودید که از وجود آن در سایت رضایت نداشتید با ما تماس بگیرید، در اسرع وقت به گزارش شما رسیدگی می شود.
neginfile.ir@gmail.com                       info@neginfile.ir
========================================================


قسمتهایی کوتاه از متن:

چکیده
از هزاران سال قبل انسانها باکتريهاي تولید کننده اسید لاکتیک را که بهطور طبیعی در شیر وجود دارند براي تهیه ماست، پنیر و فرآوردههاي دیگر شیر مورد استفاده قرار دادهاند. درسالهاي اخیر،پیشرفت قابل توجهی در زمینه تولید باکتري هاي آغازگر انجام شدزیرا لازم است فرآورده، روزانه باکیفیت ثابت،تولیدگرددح باکتریوفاژها در صنایع شیر عامل مهمی هستند. آنها باعث کاهش یا عدم فعالیت باکتريهاي تولیدکننده ماست و در نهایت تأخیر یا عدم تشکیل لخته در مرحله گرمخانهگذاري میشوند. اثر دیگر آنها، عدم تولید محصول و یا تولید محصولی با کیفیت بسیار پائین است. در این پژوهش براي پایش فاژها، از روش تیتراسیون پلاك دولایه در سه تکرار استفاده شد. نتایج کشت فاژ و شمارش آن در محیط کشتحلقپس از گذشت ۴۸ ساعت، حاکی از آن است که لاکتوباسیلوس دلبروکی زیرگونه بولگاریکوس از مقاومت بیشتري در برابر فاژها برخوردار بوده است و بیشترین فاژزدگی مربوط به شیر تانک ذخیره بود.بنابراین میتوان نتیجه گرفت مشکل اصلی، آلودگی فضاي کارخانه بوده که با تعطیلی خط تولید پنیر، مشکل فاژزدگی تقریباً حل گردید.

این فقط چکیده ای از مقاله است . جهت دریافت کل متن مقاله ، لطفا آن را خرید نمایید
تمامی مقالات دارای عنوان ، نویسنده ، چکیده و منابع میباشد

توجه:هدف ما در سايت نگين فايل کمک به دانشجويان و دانش پژوهان عزيز براي بالا بردن سطح بار علمي آنها مي باشد پس لطفا نگران نباشيد و با اطمينان خاطر اقدام به خريد بفرماييد.

پشتیبانی: 09392158693 (لطفا فقط عنوان فایل، نام خریدار و مشکل خود را پیامک بزنید تا سوال و مشکل شما به متخصص مربوطه ارجاع شود).

دانلود فایل

برای دانلود فایل بر روی دکمه زیر کلیک کنید

دریافت فایل


کلمات کلیدی: بررسی اثر باکتریوفاژها بر باکتري هاي لاکتوباسیلوس دلبروکی در تولید فرآوردههاي تخمیري شیر پروژه بررسی اثر باکتریوفاژها بر باکتري هاي لاکتوباسیلوس دلبروکی در تولید فرآوردههاي تخمیري شیر تحقیق بررسی اثر باکتریوفاژها بر باکتري هاي لاکتوباسیلوس دلبروکی

مطالب مرتبط

طرح توجیهی و کارآفرینی تاسیس دفتر خدماتی اجاره خودرو

طرح توجیهی و کارآفرینی احداث باغ پسته

طرح توجیهی و کارآفرینی راه اندازی آموزشگاه موسیقی

طرح توجیهی و کارآفرینی راه اندازی مزون لباس عروس

طرح توجیهی و کارآفرینی تولید قطعات ریخته گري تحت فشار آلومینیوم

طرح توجیهی و کارآفرینی تولید، بسته بندی و توزیع تخم مرغ

طرح توجیهی و کارآفرینی تولید انواع کارتن و مقوا

طرح توجیهی و کارآفرینی راه اندازی کشتارگاه گوشت گاو و گوسفند

طرح توجیهی و کارآفرینی کارگاه تولید نخ POY پلی استر

طرح توجیهی و کارآفرینی راه اندازی کارگاه تولید محصولاتMDF

دانلود مقاله مطالعه ویژگی هاي کیفی پودر گوجه فرنگی در دو نوع خشک کن پایلوتی

دانلود مقاله بررسی میزان پایداری امولسیون تهیه شده به وسیله امولسیفایر لسیتین

دانلود مقاله استفاده از شبکه های عصبی مصنوعی جهت مدل سازی فرآیند سرخ کردن مواد غذایی

دانلود مقاله کاربرد هاي حرارت دهی مادون قرمز در صنایع غذایی

دانلود مقاله جایگاه عمل آوری و کاربرد جلبک های دریایی در ایران

دانلود مقاله استفاده از پلاسمای سرد فشار اتمسفری در باکتری زدایی اشرشیاکولی از شیر

دانلود مقاله ارزیابی خواص ضدمیکروبی عصاره گیاه گلپر در طی نگهداری سس مایونز

تحقیق کاربرد تکنولوژی نوین امواج فراصوت در صنایع لبنی

تحقیق بررسی مقدار هگزانال در چیپس به عنوان شاخصی از اکسیداسیون لیپیدیک

تحقیق بنیادگرایی سلفی؛ روش شناسی معرفتی (روش شناسی فهم دین)