دانلود مقاله استفاده از شبکه های عصبی مصنوعی جهت مدل سازی فرآیند سرخ کردن مواد غذایی|بهترین وب سایت کتاب،مقاله-limited-integrator

دانلود مقاله استفاده از شبکه های عصبی مصنوعی جهت مدل سازی فرآیند سرخ کردن مواد غذایی

دانلود بهترین فایل دانلود مقاله استفاده از شبکه های عصبی مصنوعی جهت مدل سازی فرآیند سرخ کردن مواد غذایی
برای دانلود فایل بر روی دکمه زیر کلیک کنید

دریافت فایل
دانلود مقاله استفاده از شبکه های عصبی مصنوعی جهت مدل سازی فرآیند سرخ کردن مواد غذایی

دانلود-مقاله-استفاده-از-شبکه-های-عصبی-مصنوعی-جهت-مدل-سازی-فرآیند-سرخ-کردن-مواد-غذایی

دانلود مقاله استفاده از شبکه های عصبی مصنوعی جهت مدل سازی فرآیند سرخ کردن مواد غذایی در 6 صفحه در قالب word و قابل ویرایش:

========================================================
تمامی فایل های سیستم، توسط کاربران آن آپلود می شود. اگر در فایلی تخلفی مشاهده کردید و یا مالک پروژه ای بودید که از وجود آن در سایت رضایت نداشتید با ما تماس بگیرید، در اسرع وقت به گزارش شما رسیدگی می شود.
neginfile.ir@gmail.com                       info@neginfile.ir
========================================================


قسمتهایی کوتاه از متن:

چکیده
وجود جریان های انتقال جرم طی فرآیند سرخ کردن مواد غذایی یکی از اساسی ترین مشکلات مدلسازی سینتیک (میزان جذب روغن و خروج آب) در این نوع فرآیندها می باشد. شبکه های عصبی مصنوعی توانایی بالا یی در مدل سازی فرآیندهای پیچیده از جمله فرآیندهای پیچیده صنایع غذایی دارند . لذا در این پژوهش کارا یی روش شبکه عصبی مصنوعی به عنوان یک روش با پتانسیل بالا برای مدلسازی سینتیک انتقال جرم در فرآیندهای سرخ کردن مواد غذایی مورد بررسی قرار گرفته است. توانایی پیشگویی یک شبکه عصبی به توپولوژی آن وابستگی کامل دارد. از شبکه های عصبی مصنوعی برای مدل سازی فرآیندهای سرخ کردن مواد غذایی استفاده شده است. نتایج نشان می دهد که یک توپولوژی مناسب از شبکه عصبی دارای تعداد لایه و نرون مناسب، توانایی تطابق بالا با داده های آزمایش را داشته و قادر به پیشگویی مقدار جذب روغن و خروج آب در طی سرخ کردن مواد غذایی با ضریب همبستگی بالا را دارا می باشد.

دانلود فایل

برای دانلود فایل بر روی دکمه زیر کلیک کنید

دریافت فایل


کلمات کلیدی: دانلود مقاله استفاده از شبکه های عصبی مصنوعی جهت مدل سازی فرآیند سرخ کردن مواد غذایی تحقیق استفاده از شبکه های عصبی مصنوعی جهت مدل سازی فرآیند سرخ کردن مواد غذایی پروژه استفاده از شبکه های عصبی مصنوعی جهت مدل سازی فرآیند سرخ کردن مواد غذایی پایان

مطالب مرتبط

مبانی نظری و پیشینه پژوهشی سرمایه سازمانی و حسابداری منابع انسانی

پاورپوینت و پروژه بررسی روستای سرچشمه

ادبیات نظری و پیشینه تحقیق مفاهیم تقسیم سود سهام در بازارهای رو به رکود(فصل دوم)

ادبیات نظری و پیشینه تحقیق فناوری اطلاعات و بانکداری الکترونیکی(فصل دوم)

ادبیات نظری و پیشینه تحقیق بهره وری و تقسیم سود (فصل دوم)

ادبیات نظری و پیشینه تحقیق مفاهیم بازار محصول و تبلیغات (فصل دوم)

ادبیات نظری و پیشینه تحقیق مفاهیم هوش هیجانی و حسابداری(فصل دوم)

ادبیات نظری و پیشینه تحقیق افشا و مفهوم آن در حسابداری ساختار مالکیت و سودآوری و تاثیر آن بر افشاء

پایان نامه و رساله معماری نمایشگاه بین المللی

پایان نامه و رساله معماری کارخانه خودرو

دانلود مقاله کاربرد هاي حرارت دهی مادون قرمز در صنایع غذایی

دانلود مقاله جایگاه عمل آوری و کاربرد جلبک های دریایی در ایران

دانلود مقاله استفاده از پلاسمای سرد فشار اتمسفری در باکتری زدایی اشرشیاکولی از شیر

دانلود مقاله ارزیابی خواص ضدمیکروبی عصاره گیاه گلپر در طی نگهداری سس مایونز

تحقیق کاربرد تکنولوژی نوین امواج فراصوت در صنایع لبنی

تحقیق بررسی مقدار هگزانال در چیپس به عنوان شاخصی از اکسیداسیون لیپیدیک

تحقیق بنیادگرایی سلفی؛ روش شناسی معرفتی (روش شناسی فهم دین)

تحقیق بررسی تقریرهایی از وحدت وجود با توجه به اندیشه دینی عرفا

تحقیق بررسی سر چشمه عرفان و تصوف اسلامی

تحقیق بررسی علیت از دیدگاه شهید مطهری و ماکس پلانک