تحقیق تولید بستنی|بهترین وب سایت کتاب،مقاله-limited-integrator

تحقیق تولید بستنی

دانلود بهترین فایل تحقیق تولید بستنی
برای دانلود فایل بر روی دکمه زیر کلیک کنید

دریافت فایل
تحقیق تولید بستنی

تحقیق-تولید-بستنیتحقیق تولید بستنی در حجم 73 صفحه و در قالب word , و قابل ویرایش و دارای منابع و ترتیب فصول زیر:
فصل اول:خواص کاربردی هیدرکلوئیدها
فصل دوم: معرفی پایدارکننده های مورد استفاده در صنعت بستنی
فصل سوم: تولید بستنی
فصل چهارم: نتیجه گیری و پیشنهادات

2-3      طبقه بندی بستنی :

امروزه تنوع تولیدات بستنی در سطح جهان به اندازه ای است که برای هر نوع سلیقه بستنی مطلوب یافت      می شود. با وجودی که برخی ویژگی های بستنی بر روی برچسب های بسته بندی جهت اطلاع مصرف کننده ذکر می شود ، مؤسسه جهانی غذا و دارو استاندارهای زیر را برای بستنی های مختلف اعلام داشته که مورد پذیرش بین المللی می باشد.

بستنی : ماده غذایی منجمد که از مخلوط مواد با فرآورده های لبنی تهیه و میزان چربی شیر آن حداقل        10 درصد است .

 بستنی با چربی کاهش یافته : بستنی است که میزان چربی آن حداقل 25 درصد کمتر از میزان چربی بستنی مرجع می باشد.

بستنی سبک : بستنی است که میزان چربی آن حداقل 50درصد کمتر از میزان چربی بستنی مرجع باشد.

بستنی کم چرب : بستنی است که حداکثر میزان چربی آن در هر 17/14 گرم از سه گرم بیشتر نباشد.

بستنی بدون چربی : بستنی است که مقدار کل چربی آن در هر 17/14 گرم از 5/0 گرم کمتر باشد.




دانلود فایل

برای دانلود فایل بر روی دکمه زیر کلیک کنید

دریافت فایل


کلمات کلیدی: بستنی هیدروکلوئید

مطالب مرتبط

دانلود پایان نامه با موضوع رساله طراحی مجموعه فرهنگی

رساله معماری طراحی فرهنگسرای جوان

دانلود پایان نامه و رساله معماری طراحی کتابخانه

پایان نامه و رساله معماری مجتمع مسکونی

پایان نامه و رساله معماری طراحی موزه هنر

پایان نامه و رساله معماری طراحی بیمارستان عمومی

پایان نامه و رساله معماری دانشکده هنر و معماری

پایا نامه و رساله معماری پایانه و ترمینال مسافربری

پایان نامه و رساله معماری طراحی خانه علوم وفن آوری(باشگاه دانش پژوهان جوان)

تحقیق و پروژه حسابداری بررسی مراحل حسابداري پيمانكاري

طرح درس اجرا و ارزشیابی یادگیری

یادگیری سازمانی

نقش مدیریت و بابد ها و نبایدهای آن

جزوه آموزشي آشنايي با خدمات بيمه اي و درماني سازمان تأمين اجتماعي

مقایسه کارایی چند حلال آلی در استخراج پلی فنولها از عصاره هسته انگور

تحقیق پرورش تدریجی روان کودک

پروژه وب سایت فروش اینترنتی

بررسي رابطه شغلي معلمين زن در پيشرفت تحصيلي

گزارش کارآموزی شرکت تعاونی

کارآموزی در شرکت بیمه نوین کارآموزی در شرکت بیمه نوین